Proclaimer

Proclaimer

De provincie Noord-Brabant is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Jouw privacy 
Alle informatie die je ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend daarvoor gebruikt, waarvoor je ze doorgeeft (bijvoorbeeld voor een aanvraag). Informatie over bezoeken aan onze website wordt gebruikt voor statistische doeleinden en om onze dienstverlening aan je te kunnen verbeteren.

Auteursrechten
Alle informatie die via www.b-riders.nl toegankelijk is, is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt ook voor provinciale beeldmerken, -logo's en -fotomateriaal. Het (vanuit commercieel oogpunt) verspreiden of kopiëren van deze informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. 

Informatie incorrect? Graag jouw reactie!
Kom je informatie tegen die niet correct of verouderd is, dan stellen wij jouw reactie bijzonder op prijs. Je kunt deze achterlaten via b-riders@brabant.nl.

Kwaliteitshandvest
E-mails en webformulieren die bij ons binnenkomen, worden behandeld conform ons dienstverleningshandvest.

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.