EN DE WINNAARS ZIJN...

EN DE WINNAARS ZIJN...

De winnaars van de loterij van juni zijn bekend! Dit keer zijn er verschillende (zomerse) prijzen verloot onder alle deelnemers. De prijswinnaars hebben persoonlijk bericht gekregen. Dus kijk snel op het mailaccount waarmee je bij ons staat ingeschreven, of jij één van de gelukkig winnaars bent!

De prijzen van deze loterij waren:

De hoofdprijs: een Bongo cadeaubon voor een delicieuze overnachting voor twee personen. Je kan kiezen uit hotels in Nederland en België, zowel in een stadse als een landelijke omgeving. Je hebt naast één overnachting ook recht op een smaakvol diner en een ontbijt.

De tweede prijs: een sportieve fietszonnebril met vier verwisselbare glazen. Het systeem van de bril maakt het mogelijk om snel van glazen te wisselen. Voor alle weersomstandigheden ben jij dus voorzien van een gave bril!

De derde prijs: een ‘borrel voor twee’-cadeaubon. Even een moment om lekker te ontspannen of bij te kletsen, in een bar of restaurant. Je hebt de keuze uit een fles wijn of 4 drankjes met borrelhapjes.

De vierde prijs: een barbecue kookboek. In het boek staan tips en recepten van echte barbecuespecialisten. Deze zomer kun jij dus de heerlijkste gerechten klaarmaken op de barbecue en de show stelen op elk etentje!

De vijfde prijs: zomerse fietssokken van GripGrab.

We feliciteren alle prijswinnaars en wensen ze veel plezier de prijs! Als jullie op Facebook met ons willen delen hoe blij jullie zijn met de gewonnen prijs, dan vinden wij dat natuurlijk leuk! :-) 

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.