Nieuws

Nieuws

Al vanaf 2013 stappen steeds meer Brabanders op de fiets naar hun werk met de B-Riders app. Daarmee zorgen B-Riders voor minder files, voor een duurzamer milieu én voor hun eigen gezondheid. Dat is natuurlijk super!

Wauw, petje af voor de B-Riders! Jullie hebben flink doorgetrapt de afgelopen periode en daardoor heel wat punten bij elkaar gespaard voor het KWF, de CliniClowns en stichting Gijsje Eigenwijsje!

De winnaars van de loterij van juni zijn bekend! Dit keer zijn er verschillende (zomerse) prijzen verloot onder alle deelnemers. De prijswinnaars hebben persoonlijk bericht gekregen.


De provincie Brabant voert, in samenwerking met de ANWB, een onderzoek uit naar de waardering van de fietspaden in Brabant.

De winnaars van de loterij van maart zijn bekend! Met het oog op de lente die eraan komt, hebben we weer een aantal leuke prijzen uitgezocht. Ben jij in de prijzen gevallen? Lees snel verder!

Het project B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de Provincie Noord-Brabant samenwerken voor een betere bereikbaarheid van de Brabantse steden.

Het programma B-Riders is jarenlang succesvol om forenzen de overstap te laten maken van de auto naar de fiets. In 2017 heeft Provincie Noord-Brabant de samenwerking gezocht met werkgevers om het programma aan werknemers aan te bieden.

Het einde van het jaar is in zicht en met het oog op de feestdagen verloten wij bij B-Riders ook graag een aantal leuke prijzen! Heb jij iets gewonnen in de loterij? Lees snel verder!

Iedere dag laten heel veel B-Riders hun auto staan en stappen op de fiets om fris op het werk aan te komen. Dat vinden we super!

De afgelopen maanden konden jullie je punten inleveren voor donaties aan de Hartstichting, het Jeugdsportfonds Brabant en het Brabants landschap.

Pagina's

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.